Contacteu amb nosaltres

Com a institució dedicada a l'estudi de l'obra de Salvador Dalí, estem interessats a rebre informació tant de l'actual propietari com dels propietaris anteriors. Recordi que tota la informació proporcionada és estrictament confidencial i que es pot recórrer a l'ús de l'anonimat.

Avís legal

Els camps del formulari marcats amb un asterisc són estrictament per atendre la seva sol·licitud, és voluntària la inclusió de dades en la resta de camps. La no complementació o la complementació parcial de les dades sol·licitades podrien suposar que la Fundació no pogués atendre la seva sol·licitud.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/19999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Fundació Gala-Salvador Dalí l'informa que les dades facilitades seran incloses en un fitxer de la seva titularitat, amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat i l'enviament de comunicacions comercials, fins i tot per mitjans electrònics, de les activitats i serveis artístics i culturals de la Fundació.

Consulti la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.