Fundació Gala-Salvador Dalí


Cercar al web
Cercar    
 Ets a: Portada > Salvador Dalí   Dalí a Portlligat el 1962
© Carl van Vechten
SALVADOR DALÍ

Biografia de Salvador Dalí


Salvador Dalí"El veritable pintor és aquell que és capaç de pintar escenes extraordinàries al mig d'un desert buit. El veritable pintor és aquell que és capaç de pintar pacientment una pera envoltat dels tumults de la història."

Entreu [+]

Biografia de Gala


Gala"Anomeno la meva esposa: Gala, Galuxka, Gradiva (perquè ha estat la meva Gradiva); Oliva (per l’oval del seu rostre i el color de la seva pell); Oliveta, diminutiu de l’Oliva; i els seus delirants derivats: Oliueta, Oriueta, Buribeta, Buriueteta, Suliueta, Solibubuleta, Liburibuleta, Ciueta, Liueta..."

Entreu [+]

La Col·lecció


Salvador DalíLa Fundació Gala-Salvador Dalí gestiona diverses col·leccions d'obres de Salvador Dalí, un conjunt únic en quantitat, amplitud i profunditat format per milers d'objectes de tots els períodes de la vida de Dalí i més de 4.000 obres.

Entreu [+]

Conservació de la Col·lecció


Conservació d'obraEl Departament de Conservació i Restauració té un paper fonamental en la consecució d’un dels objectius principals de la Fundació, que és el de conservar l’obra de Salvador Dalí en el millor estat possible per al futur.

Entreu [+]

Darreres adquisicions


Apoteosi del DolarAmb la compra de l'oli Apoteosi del Dolar, el 1991 la Fundació Dalí va iniciar una intensa política d'adquisicions d'obra de Salvador Dalí.

Entreu [+]

Publicacions


Salvador DalíVegeu les publicacions editades i coeditades per la Fundació Dalí.

Entreu [+]

Videoclips


Salvador DalíAquí podeu veure Salvador Dalí en diversos fragments de pel·lícules antigues.

Entreu [+]

Enllaços dalinians


Salvador DalíDes d'aquí podeu continuar descobrint o posar-vos en contacte amb altres museus que exposen i conserven obres importants de Salvador Dalí.

Entreu [+]
© 2010 - Fundació Gala-Salvador Dalí - Tots els drets reservats - Avís Legal - Privacitat - Crèdits